8. května 2013

Waiting on Wednesday #2


Waiting on Wednesday je týdenní meme pořádané Breaking The Spine a jejím úkolem je ukázat knihu, kterou očekáváme  a nemůžeme se jí dočkat.

Resplendent by M. J. Abraham (A Second Chance #2)



Savannah Martinez a Andres Rivera byli přátelé už od střední školy. Ona ho znala lépe než kdokoliv jiný a byl jediný, kterému se svěřovala.

Ale osud nebyl na jejich straně. Když mu dala šanci, aby změnil jejich vztah v něco víc, nechal ji jít. Se zlomeným srdcem a s časem proti nim si udržovala odstup více než jedním způsobem. Teď, když se Savannah po letech vrátila zpět do města nadobro, uvědomil si, jak velkou mezeru v jeho srdci zanechala.

Když tajemství přijde k světlu, vynutí si, že se od sebe ještě více vzdálí. Andres přistihne sebe, že bojuje o srdce ženy, kterou už možná ztratil. Dostane šanci, aby mohl žít život s ženou jeho snů? Andres je odhodlaný získat ji zpět a není lepší čas než právě teď.

Resplendent je druhým dílem v sérii A Second Chance, jejíž první díl jsem četla celkem nedávno a velice se mně líbil. Druhý díl, bude zaměřený na jiné postavy, přesněji řečeno na bratra hlavní hrdinky Happenstance - Victorii. Takže jsem rozhodně velice zvědavá a doufám, že druhý díl bude aspoň tak dobrý nebo lepší než díl první.

Vyjde: červenec 2013 formou e-booku ~ Goodreads

Žádné komentáře:

Okomentovat