15. května 2013

Waiting on Wednesday #3


Waiting on Wednesday je týdenní meme pořádané Breaking The Spine a jejím úkolem je ukázat knihu, kterou očekáváme  a nemůžeme se jí dočkat.

Obsession by Jennifer L. Armentrout



Je arogantní, dominantní a… někdo, pro koho se umírá.

Hunter je nemilosrdný zabiják a Ministerstvo obrany ho má pěvně ve svém sevření, které ho většinou neštve, protože může zabíjet padouchy. Většinou času i svoji práci užívá. To ale jen do doby, dokud na něho nehodí něco, co nikdy předtím nedělal: chránit člověka před jeho hlavním nepřítelem.

 Serena Cross nevěřila své nejlepší kamarádce, když se ji snažila říct, že viděla senátorova syna se proměnit v něco… nadpřirozeného. Kdo by tomu věřil? Pak se ale stane svědkem vraždy své kamarádky, rukou někoho, kdo může být pouze mimozemšťanem a tím je vtažena do světa, který zabijí, aby udržel jejich tajemství.

 Hunter rozmíchá Sereninu teplotu a chtíč navzdory jejich odlišnosti. Brzo dělá nemyslitelné – poruší pravidla, podle kterých žil. Jde proti vládě, aby udržel Serenu v bezpečí. Jsou ale mimozemšťané a vláda největší hrozbou pro Serenu… nebo pro Huntera?
Obsesson je další kniha z dílny od Jennifer. Jde o adult knihu, která se odehrává ve stejném světě jako série Lux. Tentokrát ale nahlédneme do tohohle světa ze strany těch zlých - Arums. A já už se nemůžu dočkat!

Vyjde: 31. května 2013 formou e-booku u Entangled Publishing LLC ~ Goodreads

2 komentáře:

  1. No... obálka je pekná, ale ak ide o príbeh :D To už bude asi horšie. Lux ma prestalo baviť na konci druhej časti, liezlo mi na nervy, ako sa stále naťahoval vzťah hlavných postáv a po katastrofe s Wait for You už ani neviem, či ešte chcem od tejto autorky čítať nejakú knihu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se naopak její knihy líbí. Se čtou strašně rychle a jsou to také... milé. :D Zejména Wait For You se mně líbilo nejvíce. :D

      Vymazat