20. června 2013

Předprázdninový knižní maraton - úvod

Ethelëa z Knižního útočiště se nechala inspirovat projektem Read-A-Thon a vytvořila pro nás předprázdninový knižní maraton. Jedná se o "čtecí" projekt, kdy v zadaném terminu máme překonat sami sebe a přečíst více knížek než obvykle. A protože já už mám od zítřka ve škole klid, tak jsem se rozhodla, že se do tohoto projektu a pustím a pokusím se dohnat to, co jsem zameškala v tomto měsící kvůli učení. Ale aspoň to stálo za to.



Termín?
Knižní maraton začíná 21. června a končí 5. července

Jak to bude probíhat?
No, nejenže se budu snažit přečíst co nejvíce knih, ale budu se vám taky snažit přinést 2-3krát do týdne nějaký shrnující příspěvek, kde bych vám ráda sdělila, jak to u mě probíhá, co jsem přečetla, jak jsem daleko, a také bych vám ráda ukázala třeba nějaké ukázky z knih, které by vás mohly navnadit. 

A co jsem se teda rozhodla přečíst/dočíst?
Celkem jsem se rozhodla přečíst 8 knih, z toho dvě mám rozečtené. Takže... doufám, že se mně podaří přečíst všechny nebo více.




A samozřejmě si přidávám i seznam náhradních knih, kdybych náhodou na tyto neměla náladu, nebo bych chtěla číst něco jiného, nebo bych je všechny přečetla došlo a mně čtení (tato možnost asi nenastane.)


8 komentářů:

  1. Íííp! Ty budeš číst Perfect chemistry! *Happy dance* Je ti doufám jasné, že se ti musí líbit, viď? :D A jsem zvědavá, co řekneš na Fallen too far (A na Abbi obecně) Jinak s PCh nezapomeň updatovat! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani nevíš, jak moc se na Perfect Chemistry těším! A na Fallen Too Far taky, jsem zvědavá jestli je Abbi fakt tak děsná a nebo ne. A neboj nezapomenu. :)

      Vymazat
    2. To jsem ráda! :D Alex je miláček :D No tak to nevím teda :D FtF je to nejlepší, co Abbi napsala, takže jestli se ti bude líbit nějak moc, bude to vypadat, že ji pomlouvám bezdůvodně :D Přečti si Existenci a můžeš pomlouvat se mnou :D

      Vymazat
    3. Ale já nechci ztrácet čas nad očividně příšernými knihami! :D Jako například Existence.

      Vymazat
  2. Jaksi jsem nic z toho nečetla, takže nemůžu poradit do čeho vlítnout dřív. :D Ale tak jako, kdybys náhodou zavítala k Richelle, tak by to byla paráda.. :D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Richelle plánují číst tak nebo tak, buď v maratonu a nebo hned po něm. :) Takže se určitě do měsíce budeš moct těši na recenzi. :)

      Vymazat
  3. Taky mám ve svém seznamu knihu od Riordana, akorát Percyho. Tuhle jeho sérii jsem zatím nečetla apořád nevím, jestli se do ní pustiti, je prý slabší než Percy, tak uvidím...

    Jinak, díky za účast! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si tuto sérii rozhodně doporučuji přečíst. Mně se například oba díly líbili více jak první díl Percyho. :) Další jsem nečetla, ale plánuji.

      Já bych spíš měla děkovat! jsem zvědavá, jestli se fakt dokážu překonat. :D

      Vymazat