22. června 2013

Třicetidenní knihobraní #11

Třicetidenní knihobraní, je projekt, který vytvořila VeEee z VeEee's Bookshelf. Jde o to, že pro následujících třicet dní (1. června až 30. června) byl vytvořen seznam patnácti různě tématicky zaměřených knih (seznam zde) a po dobu těchto třiceti dní na nás bude představit vždy jednu knihu na dané téma. 

Knihy se nesmí opakovat a vždy musí jít pouze o jednu knihu a ne celou sérii. Pokud jde o knihu ze série, musí být uvedena pouze ta kniha, s kterou to dané téma souvisí. 

Dalším pravidlem je, že knihu musíme vlastnit. Buď musíme mít její kopii a nebo ji můžeme mít ve svých čtečkách, ale nesmíme zveřejnit knihy, které nevlastníme. 


Dnešním tématem je

Nejnovější přírustek v knihovnočce

jsme knihomolové, takže si kupujeme knihy. Jaký je váš nejnovější přírůstek v knihovně. Pokud jste si jich najednou koupili víc, platí ten, který je na účtence jako poslední :D. PS: nemusíte si nutně v tyto dny kupovat knihy, pokud byl váš poslední nákup v prosinci minulého roku, platí i tato kniha. Platí i dárky a vyhrané knihy!


Tato kniha mně dorazila v balíčku s ostatními recenzáky od nakladatelství fragment. A zrovna tato bichle, na kterou se moc těším byla ta poslední, kterou jsem uviděla. Takže ji beru jako ten nejnovější přírustek. Bohové olympu má být volným pokračováním velice oblíbeného Percyho. Já četla pouze první díl Percyho, ale rozhodně se chystát tuto sérii dočíst. Dále jsem fakt hodně zvědavá, jaká tato série bude, protože Kronika Cartera Kanea je úžasná, ale první díl Percyho mě zas tak moc nechytl. 

Příští téma

Kniha s nejhezčí obálkou

1 komentář:

  1. Ja ešte ani Percyho nemám prečítaného! Už sa na to chystám 8)

    OdpovědětVymazat