28. června 2013

Třicetidenní knihobraní #14

Třicetidenní knihobraní, je projekt, který vytvořila VeEee z VeEee's Bookshelf. Jde o to, že pro následujících třicet dní (1. června až 30. června) byl vytvořen seznam patnácti různě tématicky zaměřených knih (seznam zde) a po dobu těchto třiceti dní na nás bude představit vždy jednu knihu na dané téma. 

Knihy se nesmí opakovat a vždy musí jít pouze o jednu knihu a ne celou sérii. Pokud jde o knihu ze série, musí být uvedena pouze ta kniha, s kterou to dané téma souvisí. 

Dalším pravidlem je, že knihu musíme vlastnit. Buď musíme mít její kopii a nebo ji můžeme mít ve svých čtečkách, ale nesmíme zveřejnit knihy, které nevlastníme. 


Dnešním tématem je

Kniha, při které jsem se bála o své zdraví

při čtení které knihy z vaší knihovničky, jste se vážně báli o svoje zdraví? Kdy se vám srdce rozbušilo tak, že jste každou chvíli počítali s infarktem, ať už díky strašidelným, romantickým nebo jiným scénám.


Přechod je jedna obrovská a neskutečná jízda, u které nemůžete vědět, co vás čeká na další stránce. Proto tahle kniha byla rozhodně moji jasnou volbou. Ne protože by byla špatná, nebo měla romantické scény, u kterých jsem omdlívala, ale protože autor napsal jedno z mistrovských děl, které já absolutně zbožňuji a patří k pokladům, které jsou v mé knihovničce. Justin Cronin se s tím doslova nepáral a dělal také převraty, zabíjel, šokoval a tím mě přiváděl doslova do mrtvicových stavů. Rozhodně doporučuji všem, kteří mají rádi dystopie a nevadí jim rozsáhle knihy s hodně popisy.

Příští téma

Kniha, u které bych vážně ocenila pokračování/dotisk

3 komentáře:

  1. Ja som sa pri tejto knihe tiež bála o svoje zdravie, ale najskôr preto, že som sa bála, že od nudy umriem...

    OdpovědětVymazat
  2. Mňa táto kniha nejako moc neláka.

    OdpovědětVymazat