6. června 2013

Třicetidenní knihobraní #3

Třicetidenní knihobraní, je projekt, který vytvořila VeEee z VeEee's Bookshelf. Jde o to, že pro následujících třicet dní (1. června až 30. června) byl vytvořen seznam patnácti různě tématicky zaměřených knih (seznam zde) a po dobu těchto třiceti dní na nás bude představit vždy jednu knihu na dané téma. 

Knihy se nesmí opakovat a vždy musí jít pouze o jednu knihu a ne celou sérii. Pokud jde o knihu ze série, musí být uvedena pouze ta kniha, s kterou to dané téma souvisí. 

Dalším pravidlem je, že knihu musíme vlastnit. Buď musíme mít její kopii a nebo ji můžeme mít ve svých čtečkách, ale nesmíme zveřejnit knihy, které nevlastníme. 


Dnešním tématem je

Kniha, kterou bych mohla číst stále dokola


vyberte jednu knihu ze svého aktuálního stavu knihovničky, kterou můžete číst opakovaně, a přece jen vás neomrzí. Pokud možno napište, kolikrát jste již danou knihu přečetli.


The Duff alias Duffina nebo Duffinka je další moje citovka. Proč? Byla to moje první knížka v angličtině a na ty se přece nezapomíná. K tomu je se čte strašně lehce a je to čtení klidně i na jeden den. Duffinku jsem četla dvakrát a mnohokrát jsem si sedla na postel s touto knihou v ruce a procházela si moje oblíbené scény. Wesley a Bianca jsou prostě úžasný pár a já je oba zbožňuji. Další věc co je na této knize úžasná - Kody Keplinger. Napsala ji Kody Keplinger!!! Chápete to?! Ne? Kody je nejlepší a umí napsat fakt úžasné knihy, kde se sžijete s hrdinkou a objekty zájmů hrdinek jsou vždy... dokonale úžasní. Pokud jste ještě nikdy nečetli knihu od Kody, tak vám ji vřele doporučuji. Možná to pro vás nebude top kniha jak pro mě, ale určitě si ji užijete. 

Příští téma

Kniha, která mě svým koncem zvedla ze židle

3 komentáře: