14. června 2013

Třicetidenní knihobraní #6 a #7

Třicetidenní knihobraní, je projekt, který vytvořila VeEee z VeEee's Bookshelf. Jde o to, že pro následujících třicet dní (1. června až 30. června) byl vytvořen seznam patnácti různě tématicky zaměřených knih (seznam zde) a po dobu těchto třiceti dní na nás bude představit vždy jednu knihu na dané téma. 

Knihy se nesmí opakovat a vždy musí jít pouze o jednu knihu a ne celou sérii. Pokud jde o knihu ze série, musí být uvedena pouze ta kniha, s kterou to dané téma souvisí. 

Dalším pravidlem je, že knihu musíme vlastnit. Buď musíme mít její kopii a nebo ji můžeme mít ve svých čtečkách, ale nesmíme zveřejnit knihy, které nevlastníme. 


Dnešním tématem je

Kniha, při které jsem se opravdu červenala


s příchodem 50 Shades se roztrhl pytel s knihami plnými sexu. Je tu nějaká, klidně i 50 Shades, při které se opravdu červenáte?


Nenasytná byla velice zajímavá kniha. Nemůžu říct, že by se mně nějak extra líbila nebo, že bych z ní byla nadšená, ale rozhodně patří k těm milejším knižkám v mé knihovničce a určitě je to asi jediná u které jsem se tak nějak červenala. Sice to nebylo nic na styl 50 shades of... no radši nebudu pokračovat, jinak si to trochu změním, ale chvílemi to bylo fakt pikantní.














Kniha, která mě opravdu rozplakala


někteří autoři se snaží o srdcervoucí konce a některým se to opravdu povede. Jaká kniha upřímně rozplakala právě vás?


Tohle téma pro mě bylo docela hodně těžké. Hostitele jsem si už vyčerpala na první téma a pak už tady je jen kniha, kterou jsem četla pouze jako e-book. O to horší to je, že je to i nejlepší kniha, kterou jsme kdy četla. The Sea of Tranquility je neskutečný příběh s neskutečnou hrdinkou a ve svém žánru vyniká tak, jako žádná jiná kniha. Nečetli jste? Tak si rozhodně přečtěte a pak poznáte, proč ji vychvaluji až do nebes.

Příští téma

Kniha, kterou nemůžu dočíst dokonce

3 komentáře:

  1. The Sea of Tranquility jsem četla a dost se mi líbila :) I když přiznávám, že jsem u ní neplakala...každopádně je to jedna z nejlepších knih, co jsem četla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem fakt moc ráda, že i někdo další má tuto knihu rádo v podobné míře jako já. :D

      Vymazat
  2. Ani jednu jsem teda nečetla ale ta druhá má moc hezkou obálku.

    OdpovědětVymazat