16. června 2013

Třicetidenní knihobraní #8

Třicetidenní knihobraní, je projekt, který vytvořila VeEee z VeEee's Bookshelf. Jde o to, že pro následujících třicet dní (1. června až 30. června) byl vytvořen seznam patnácti různě tématicky zaměřených knih (seznam zde) a po dobu těchto třiceti dní na nás bude představit vždy jednu knihu na dané téma. 

Knihy se nesmí opakovat a vždy musí jít pouze o jednu knihu a ne celou sérii. Pokud jde o knihu ze série, musí být uvedena pouze ta kniha, s kterou to dané téma souvisí. 

Dalším pravidlem je, že knihu musíme vlastnit. Buď musíme mít její kopii a nebo ji můžeme mít ve svých čtečkách, ale nesmíme zveřejnit knihy, které nevlastníme. 


Dnešním tématem je

Kniha, kterou nemůžu dočíst do konce


vkterou knihu z vaší knihovničky se vám prostě nedaří dočíst, ať se snažíte sebevíc?


Musím k tomuto něco dodávat? Je mně to fakt moc líto, protože první tři díly nebyly vůbec špatné a dalo se je číst v ohodě, tak toto bylo něco fakt... strašného. Při každé stránce jsem tou knihou chtěla mrštit o zeď a jít někou vynadat, protože to na mě bylo moc a prostě to dobré nebylo. Nakonec jsem se na to vybodla a zapřísahala se, že už se do toho nikdy nepustím. Fakt nerada nechávám knihy nedočtené, ale v tomto případu bych asi někoho zabila kdybych toho nenechala.

Příští téma

Kniha s nejošklivější obálkou

5 komentářů:

  1. take jsem tuto knihu cetla ze zvedavosti , kvuli kamaradce co sleduje serial, prvni tri dili dobry dejme tomu ale ta 4 natoz 5?? boozeee to bylo utrpeni!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Ja som si prečítala 1. diel a stačilo mi 8D uvidím, možno sa raz pustím aj do 2ky, ale nedávam tomu extra nádej, keď už tak len, aby som s čistým svedomím mohla vyhlásiť, že séria naozaj nestojí za nič. Po 1. dieli to nemôžem úplne ohodnotiť, ale ten 1. bol pre mňa strašný 8D ešteže je kniha tak tenká...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak pokud se ti nelíbil už ten první díl, tak radši ani nepokračuj, protože to má fakt sestupnou tendenci. Hlavně po tom 3 díle dolů.

      Vymazat
  3. Nedivím se, já sice dočetla snad ten 13. díl, nebo kolik jich je, ale je to fakt fuška :D

    OdpovědětVymazat