26. července 2013

Knihomolský útlum a brzký návrat

V poslední době se vypořádávám s mým každoročním letním knihomilským útlumem. Bohužel jsem v poslední době neměla čas ani náladu na čtení knih. V tomto příšerném peklu, kdy každý den teploty šplhají ke čtyřiceti stupňům, se prostě moc dobře číst nedá. Také doma malujeme a všude je taký lehčí bordýlek. K tomu všemu mně ještě přibylo moderování jednoho obrovského fóra k celkem populární hře na motivy naruta. Vše tohle prostě trochu podpořilo moji větší neaktivitu, ale doufám, že se to v příštím týdnu změní a konečně bude více času a nálady na čtení knih, psaní recenzí a článků.
                                                                    

Takže co můžete očekávat? 3 RC recenze v nejbližších 5 dnech. Poté budou následovat další recenze. Budu se snažit, aby se na blogu objevila aspoň jedna nebo dvě týdně. K tomu ještě nějaké články. Prostě tak, jak to bylo předtím. Mám v plánu dělat články o různých autorech, vyfotit moji knihovničku a tím se zapojit do projektu Kouzelná knihovnička. Dále budu muset dohnat moje shrnutí nových obálek a knih. Plánů mám hodně, tak se snad konečně polepším a články zase začnou přibývat. Blogování mně opravdu chybělo, stejně tak čtení. Takže hurá pro znovuzrození Melody po necelém měsíci větší neaktivity. 

2 komentáře:

  1. Já mám každý den pocit, že se rozteču. Hrozný je, že i v noci musím spát skoro nahá. :D Už by to zase chtělo zimu.. nebo mít zimu celý rok! :D Ať se vám pěkně maluje a brzy se vynoř ze záhrobí. ;))

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to sme na tom dosť podobne. Ja som prečítala za posledné dva mesiace biedne málo kníh a nemala som čas ani chuť čítať. Neviem prečo, možno to už teraz bude lepšie :D

    OdpovědětVymazat