31. července 2014

Zombie Apocalypse Book Tag

Vendea mě upozornila na tento book tag a já si ho prostě musela udělat! Tahání papírků mně vždycky bavilo a strašně mě zajímá, jak by vapadala moje vlastní 'The Walking Dead' skupina.

O co jde?

- Máme 10 otázek.
- Vyberete 5 knížek (nejoblíbenějších, nejpopulárnějších, totálně náhodných, jak chcete), jejichž názvy napíšete na papírky.
- Poté losujete první knížku.
- První knížkou listujete, až zastavíte na náhodné stránce.
- První jméno, které na dané stránce uvidíte, je odpovědí na otázku.
- Každá knížka vám dá dvě jména.

A toto jsou knížky, které jsem si pro tento tag vybrala

Omlouvám se za kvalitu, fotila jsem v noci a trochu jsem asi pohnula telefonem

1.vylosovaná kniha - Shatter Me

Kdo by při zombie apokalypse umřel jako první?
Juliette Ferrars - Pokud by měla jeden z těch svých depresivních stavů, tak bych se ani trošku nedivila, že by byla jako první na talíři zombíků. A zřejmě by ani ten její smrtelný dotek na ně nefungoval.

Koho bych strčila zombíkům do náruče, abych se zachránila?
Adam Kent - Ano, ano, ano! Adam Kent, alias super pako, by rozhodně byl ten, kterého bych strčila ze svého týmu jako prvního zombíkům. A ani by mně to nebylo líto.

2. vylosovaná kniha - Unearthly

Kdo se jako první promění v zombie?
Angela Zerbino - Toto taky není žádné překvapení. Angelu jsem v Unerthly moc ráda neměla, takže bych ji ve svém týmu ani nepostrádala. Tak do toho Angelo! Nech se od toho zombíka kousnot!

Kdo mě strčí do náruče zombíkovi, aby se zachránil?
Christian Prescott - Proč nejsem ani trošku překvapená, že zrovna Christian by mě strčil zombíkům? To by bylo určitě za to, jak jsem na něho odjakživa nadávala...

3. vylosovaná kniha - Hra o Trůny

Idiot týmu...?
Ned Stark - Ned a idiot? Moje ruka asi opravdu šahala a pak listovala hodně vedle. Opravdu si nedokážu představit, jak tento neskutečně inteligentní muž by mohl být idiotem týmu. Ne, ne... Ned a slovo 'idiot' k sobě nejde dohromady.

Mozek týmu...?
Daenerys Tagaryen - Není to perfektní volba, ale já Dany neskutečně zbožňuji a patří k mým nejoblíbenějším postavám, ale bez pořádného rádce by její rozhodnutí ne vždy byla perfektní.

4. vylosovaná kniha - Svůdné zlo

Ošetřovatel týmu...?
Kaidan Rowe - Jsem si jistá, že Kaidan by tuhle pozici moc rád bral. A ženské osazenstvo týmu by to bralo asi ještě víc. Kdo by se nechtěl nechat ošetřovat Kaidane, huh?

Expert na zbraně...?
Anna Whitt - Tohle by sedělo, ale ty zbraně by musely být nějaké jiné, než nože, pistole a podobně. Pokud by ale muselo jít o normální zbraně na zabíjení zombíků, tak si Annu v této roli nedokážu představit ani trochu.

5. vylosovaná kniha - Pokrevní pouta

Bitkař týmu...?
Eddie - To sedí jak prdel na hrnec. Eddie by určitě nakopal každého zombíka co by se k nám jen přiblížil a pokud by jsme potkali nějaké další přeživší lidi, kteří by dělali problémy, tak by jim taky ukázal.

Kapitán týmu...?
Adrian Ivashkov - Adrian pro mě byl vždycky 'dream boy/men', takže já bych se mu neskutečně ráda podřídila a poslouchala ho na slovo, ale nevím, jak by to zvládal když je většinu času nalitej alkoholem. I tak, jde o neskutečně inteligentního chlapského.

Osobně, můj tým se mi moc líbí a myslím, že by jsme aj měli šanci přežít. Ale ten Ned... Ach božínku. Pokud máte rádi tagy a tahání papírku, tak se do tohoto rozhodně pusťte!

4 komentáře:

  1. Jé, kapitána Adriana. :33 Taky by jsem brala, neskutečně ho zbožňuju. A škoda, že jako idiot týmu nevyšel třeba Jon, ten by na to seděl spíš. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jon by seděl na idiota týmu fakt perfektně. :D

      Vymazat
  2. Tenhle TAG je fakt super, taky jsem se zapojila :D
    Jen teda musím říci : chudák Ned :D

    OdpovědětVymazat