2. srpna 2014

On My Wishlist #16


On My Wishlist je meme vytvořené Bookchickcity, jejímž úkolem je uvést knihy, které by jsme si rádi koupili. Může jít o knihy které ještě nevyšly, nebo vyšli před nedávnem či už delší dobou. Pro tento týden jsem si vybrala tyto knihy:


Crown of Midnight by Sarah J. Maas  ~ Goodreads
Svůdné nebezpečí byWendy Higgins ~ Goodreads

8 komentářů:

  1. Obe tieto knihy chcem veľmi tiež :) Budúci týždeň by mi malo doraziť Throne of glass a myslím, že sa mi bude fakt páčiť, tak nech mám aj pokračovanie :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně včera dorazila Throne of Glass, přečetla jsem si první stránku a už jsem si jistá, že se mi bude moc líbit. :) Snad! Ale mám v plánu se do ní pustit až dočtu ty knihy, co mám rozečtené.

      Vymazat
  2. Na Svůdné nebezpečí se trošku těším. Rozuměj, až to potkám v knihovně, tak si to přečtu. :o)

    OdpovědětVymazat
  3. Crown of Midnight má riadnu obálku. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mě teprve čeká Svůdné zlo nebo jak se jmenuje ten první díl. A jsem na něj nesmírně zvědavá :) Chválu slýchám ze všech stran.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufám, že se ti Svůdné zlo bude líbit! Pro mě to byla jedna z nejlepších knih tohoto roku. :)

      Vymazat
  5. Ta serie od Wendy H?: má naprosto nadherne obálky..ne ze by ta druha kniha nebyla ten krasna, ale je v anglictine (coz je pro me handicap). Musím se na tu Sérii vrhnout co nejdřív..:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vrhni! Já ji můžu jen doporučit. První díl byl neskutečný, jedna z nejlepších knih v tomto žánru co jsem kdy četla. :)

      Vymazat