2. června 2013

Melody plánuje přečíst (červen 2013)

Tak nějak jsem si řekla, že by nebylo špatné, kdybych si udělala také malé předsevzetí, co přečtu v tomhle měsíci. A i když to pro mě bude velice hektické, protože ve škole to nebude ale vůbec jednoduché, tak tu mám pár knížek, které si plánuji tento měsíc přečíst a doufám, že se mně to povede.



Starcrossed jsem dostala v měsíčním párování od E_V_E a za to ji velice děkuji, protože jsem si knihu chtěla přečíst už strašně dlouho, ale nikdy jsem se k tomu nedokopala. Mám ji právě rozečtenou a doufám, že moje vysoké očekávaní splní. Undone jsem taky dostala od Ven také v měsíčním párování a jsem ráda, že vybrala zrovna Undone, protože to vypadá na rychlé počteníčko. Trophy Husband mě zaujal při sepisování mého článku o tom co vyšlo a myslím, že tahle kniha do učícího stresu perfektně zapadne. The Raven Boys jsem měla v plánu číst už od února a tento měsíc jsem ji dostala ve skupině goodreads, kde probíhá něco podobného jako měsíční párování u mé drahé Ven. Tak doufám, že to co jsem si v tom zatraceném programování pokazila (by jste nevěřili, jak jeden předmět s jedním špatným učitelem vám udělá z celé střední školy peklo, stalo se vám to taky někdy?) opravím a do čtvrtého ročníku prolezu bez nějakých opravek v létě. Držte mi palečky, budu to opravdu moc, moc potřebovat. :) A já se teď jdu učit. 

4 komentáře:

  1. Držím palčeky 8) ja som tiež pokašlala dajaké skúšky, nemusím opaváky fuj 8D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, já tobě budu držet taky. :) Snad se nám to oboum povede.

      Vymazat
  2. taky mě čekají samé písemky, pololetky a závěrečná práce.. njn.. je tu červen, už aby to bylo za náma.. =)
    ale zajímavý výběr knih. =) ať se ti je povede přečíst

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Červen je prostě nejhorší měsíc v roku, samej stres a nic jinýho. A děkuji, doufám, že se mně fakt povedou přečíst všechny.

      Vymazat