29. června 2013

Třicetidenní knihobraní #15

Třicetidenní knihobraní, je projekt, který vytvořila VeEee z VeEee's Bookshelf. Jde o to, že pro následujících třicet dní (1. června až 30. června) byl vytvořen seznam patnácti různě tématicky zaměřených knih (seznam zde) a po dobu těchto třiceti dní na nás bude představit vždy jednu knihu na dané téma. 

Knihy se nesmí opakovat a vždy musí jít pouze o jednu knihu a ne celou sérii. Pokud jde o knihu ze série, musí být uvedena pouze ta kniha, s kterou to dané téma souvisí. 

Dalším pravidlem je, že knihu musíme vlastnit. Buď musíme mít její kopii a nebo ji můžeme mít ve svých čtečkách, ale nesmíme zveřejnit knihy, které nevlastníme. 


Dnešním tématem je

Kniha, u které bych vážně ocenila pokračování/dotisk

nakladatelé si s námi občas hrají. U které knihy nesmírně toužíte po nějakém tom pokračování a nebo po dotisku?


Tak tohle bylo opravdu hodně, ale hodně těžké vybrat. V knihovničce nemám žádnou knihu, u které byly další díly pozastaveny nebo by potřebovaly dotisk. Proto vybírám tuto knihu, protože na její pokračování se asi těším ze všeho nejvíc a podle knižní klubu bych se mohla dočkat ještě tento rok okolo vánoc. Perfektní. Angelologie je velice zvláštní kniha. Nejen že je těžká na čtení, ale má taky velice zvláštní příběh, který rozhodně mnoha lidem nesedne. Podle mě je ale úžasná a velice dobře propracovaná. Na každé stránce jde vidě, že autorka si dala práci a má všechno pořádně promyšlené a ví, o čem píše. Což je v porovnání s ostatními autory v této době celkem rarity. Zejména co se adělů nebo bohů týče.

A tímto třicetidenní knihobraní končí

3 komentáře:

  1. Ja som zatiaľ počula iba negatíva na túto knihu, nechystám sa ju čítať, nejako ma to ani nezaujalo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak jsem říkala, né každému sedne. A rozhodně na ní musí být nálada a čas. Protože to néni žádné rychlo čtení, a nebo čtení na oddych.

      Vymazat
  2. Hm.. možná se po ní poohlídnu. Minulý měsíc jsem se na ni dívala v Dobrovském,ale nakone ji nekoupila :D

    OdpovědětVymazat