3. června 2013

Třicetidenní knihobraní #2

Třicetidenní knihobraní, je projekt, který vytvořila VeEee z VeEee's Bookshelf. Jde o to, že pro následujících třicet dní (1. června až 30. června) byl vytvořen seznam patnácti různě tématicky zaměřených knih (seznam zde) a po dobu těchto třiceti dní na nás bude představit vždy jednu knihu na dané téma. 

Knihy se nesmí opakovat a vždy musí jít pouze o jednu knihu a ne celou sérii. Pokud jde o knihu ze série, musí být uvedena pouze ta kniha, s kterou to dané téma souvisí. 

Dalším pravidlem je, že knihu musíme vlastnit. Buď musíme mít její kopii a nebo ji můžeme mít ve svých čtečkách, ale nesmíme zveřejnit knihy, které nevlastníme. 


Dnešním tématem je

Kniha, kterou absolutně nechápu


vyberte jednu knihu ze svého aktuálního stavu knihovničky, kterou doposud nechápete a máte pocit, že jí snad ani nikdy nepochopíte, a když už, tak to bude za hodně dlouhou dobu.








Celý příběh téhle kniyh byl prostě... zvláštní. Četla jsem to, když jsem byla nemocná, takže možná i to je ten důvod proč jsem jaksi tuhle knihu nepobrala. Rozhodně vypadala velice zajímavě, je dobře napsaná, příběh by byl i zajímavý, ale... prostě ji z nějakého důvodu nepobírám a vždy se na ni dívám jako na tu nejdivnější část mé knihovničky. Rozhodně ne tu nejhorší, ale nejdivnější ano. Četli jste vy tuhle knihu? A jaký je váš názor na ni? 

4 komentáře: