10. června 2013

Třicetidenní knihobraní #5

Třicetidenní knihobraní, je projekt, který vytvořila VeEee z VeEee's Bookshelf. Jde o to, že pro následujících třicet dní (1. června až 30. června) byl vytvořen seznam patnácti různě tématicky zaměřených knih (seznam zde) a po dobu těchto třiceti dní na nás bude představit vždy jednu knihu na dané téma. 

Knihy se nesmí opakovat a vždy musí jít pouze o jednu knihu a ne celou sérii. Pokud jde o knihu ze série, musí být uvedena pouze ta kniha, s kterou to dané téma souvisí. 

Dalším pravidlem je, že knihu musíme vlastnit. Buď musíme mít její kopii a nebo ji můžeme mít ve svých čtečkách, ale nesmíme zveřejnit knihy, které nevlastníme. 


Dnešním tématem je

Kniha, jejíž hlavní hrdina/ka je absolutně nemožný/a


vyberte jednu knihu ze svého aktuálního stavu knihovničky, kterou můžete číst opakovaně, a přece jen vás neomrzí. Pokud možno napište, kolikrát jste již danou knihu přečetli.


Opravdu toto musím komentovat? Opravdu? Sice patřím k té skupině, která si myslí, že tyto knihy nejsou až tak hrozné (sice jsem četla pouze první dva díly), ale Zoey je snad ta nejpříšernější hrdinka co se v knihách vůbec kdy objevila. Fakt mě iritují její myšlenkové pochody a její rozhodnutí. Chvílemi se mně sice i líbila, ale v momentě to byla znovu ta příšerná Zoey jako před pěti větami. Co dál k tomu říct? Knihy nejsou ani trochu originální, není tam snad žádná postava, která by se dala oblíbit a jak jsem již řekla, Zoey je tak hlavní hrdinka že ji chcete většinu knihy nakopat do zadnice nebo ji vypíchnout oči, aby se zklidnila aspoň na pět vět. 

Příští téma

Kniha, při které jsem se opravdu červenala

13 komentářů:

  1. Jo, ze Zoey by jednoho klepla pepka! :D :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ja som čítala 1. diel a vtedy sa mi aj páčil, samozrejme potom prišli Noční lovci a Upírska akadémia a je som hneď pochopila, čo je kvalitnejšie 8D Preto som teraz zvedavá na 2ku, že s takým odstupom času, ako sa mi to bude páčiť a či vôbec bude.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem to měla stejně. Prvně jsem četla 3kolu noci a ta mně nepřišla špatná, ale potom přišli všechny ostatí knížky a už to šlo do háje.

      Vymazat
  3. Ja som čítala zatiaľ prvých deväť dielov, ale ja mám Zoey rada ;) Nepamätám si, čo bolo v prvých knihách, ale teraz si už stojí za svojim a bojuje za to, v čo verí ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Devět? Wow. To asi Zoey musela projít fakt velkou změnou. :)

      Vymazat
  4. súhlasím, pripadalo mi, že sa chová ako malé dieťa
    jej správanie ma vytáčalo

    nechcem si už prečítať ďalšie zvyšné diely
    prvý mi stačil

    OdpovědětVymazat
  5. Ja som prečítala po sedmičku, a to som sa už tiež musela do tých posledných kníh nútiť :D prvé štyri ušli ako-tak, potom to išlo dolu vodou :D A nepochopím ako sa v jednej knihe mohla zahadzovať s tromi chlapmi :D (možno ich bolo viac, už si to nepamätám :D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To snad nemyslíš vážně... :D horší než jsem si myslela.

      Vymazat
  6. Četla jsem myslím skoro všechny díly a Zoey mi občas přijde naprosto děsná. :D Hlavně to, jak je všude potetovaná a pořád se chová jako nějaká královna :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Amen. :D Jak vidím ty vaše názory, tak se k dalším dílům asi fakt už nedokopu. :D

      Vymazat
  7. celý ten příběh je divný, to náboženství tam a všechno

    OdpovědětVymazat