23. června 2013

Třicetidenní knihobraní #12

Třicetidenní knihobraní, je projekt, který vytvořila VeEee z VeEee's Bookshelf. Jde o to, že pro následujících třicet dní (1. června až 30. června) byl vytvořen seznam patnácti různě tématicky zaměřených knih (seznam zde) a po dobu těchto třiceti dní na nás bude představit vždy jednu knihu na dané téma. 

Knihy se nesmí opakovat a vždy musí jít pouze o jednu knihu a ne celou sérii. Pokud jde o knihu ze série, musí být uvedena pouze ta kniha, s kterou to dané téma souvisí. 

Dalším pravidlem je, že knihu musíme vlastnit. Buď musíme mít její kopii a nebo ji můžeme mít ve svých čtečkách, ale nesmíme zveřejnit knihy, které nevlastníme. 


Dnešním tématem je

Kniha s nejhezčí obálkou

tohle možná bude těžké, ale najděte ve vaší knihovničce knihu, která má podle vás tu nejhezčí obálku.



Musím toto opravdu komentovat? Ta obálka je prostě nádherná, úžasná, dokonalá, perfektní. Fakt jsem strašně ráda, že vlastním Touch of Power. Nejenom protože to má fakt překrásnou obálku, ale protože Maria V. Snyder je jedna z mých nejoblíbenějších spisovatelek a její knihy jsou vždy perfektní. Maria je opravdu výborná spisovatelka, ale s knihami od ní je taký menší problém, že není zrovna dvakrát dobré je číst po sobě nebo v krátkých časovýchintervalech. Proto doufám, že brzo dokončím sérii Poison Study a budu se moc vrhnout na tuto krásku.

Příští téma

Kniha, kterou si závidím

2 komentáře: